note_paper_attached_Photo_Free_Download_-_2015-05-07_16.09.19

Vem vinner en författarcoach?

Det är den stora frågan.

Tävlingen är avslutad och under fredagskvällen fick inboxen arbeta ordentligt. Totalt skickade sextionio deltagare in bidrag under tävlingsperioden. Och kvaliteten på bidragen visar att det är många som kan skriva i Sverige men inte nått hela vägen fram än. Så snälla fortsätt skriv och kämpa med att nå ut med era berättelser, både ni som inte kommer vinna tävlingen och ni som inte deltog denna gången. Fortsätt! Er tur kommer.

Eftersom det stormade i brevlådan igår kommer det ta några dagar innan vinnaren kan utnämnas men under kommande vecka lämnas definitivt besked, först till vinnaren men sedan också på hemsidan. Vinnaren kommer att presenteras, likaså skrivprojektet. Vinnaren får förutom en författarcoach även en egen författarblogg och naturligtvis kommer ni kunna följa vinnaren på Litteratursalongens blogg men även vinnarens egen sida så småningom. Där kommer vinnaren blogga om allt som har med skrivprocessen att göra, hur romanprojektet framskrider, egna funderingar kring skrivande och naturligtvis kampen för att hitta ett förlag att ge ut romanen.

Ni som var så pass snabba att ni skickade in era tävlingsbidrag bland de trettio första kan vänta er en respons på er texten i inboxen under kommande vecka.

Så håll ut! Vinnaren presenteras inom kort. För att inte missa vem som vinner och påbörjar sin resa mot ett färdigt manus, anmäl dig till nyhetsbrevet eller gilla Litteratursalongens sida här.

 

Trevlig helg! =)

 

/ Magnus

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>