Peo Bengtsson
Fotografi: Sofia Svärdh

Författarcoachning av Peo Bengtsson

Författaren Peo Bengtsson, som är aktuell med sin senaste roman Vara Frank, erbjuder dig möjligheten att diskutera inledningen i ditt skrivprojekt över telefon i en timme. Allt du behöver göra är att delta i tävlingen på Litteratursalongens Facebooksida.

Massolit Förlag Omslag: Emma Graves

Massolit Förlag
Omslag: Emma Graves

För att delta i tävlingen behöver du bara skriva inledningen till ditt skrivprojekt (max 60 ord) i kommentarsfältet till tävlingsinlägget. Observera att endast tävlingsbidrag som postats på Litteratursalongens originalinlägg deltar i tävlingen (ej delningar).

Tävlingen pågår till och med 20.00 måndagen den 28 mars 2016 så du har gott om tid att fila på din inledning. Vinnaren utses av Peo Bengtsson och meddelas strax därpå av Litteratursalongen.

Om du skulle vara den lyckliga vinnaren skickar du din inledning på max 3000 ord och en kort synopsis till Peo Bengtsson som sedan kontaktar dig för en timmes coachning över telefon.

 

Klicka här för att delta i tävlingen med ditt bidrag.

 

Lätt som en plätt va? Lycka till!

 

Har du missat Peo Bengtssons senaste roman Vara Frank hittar du den här. Baksidan kan du läsa nedan.

Baksida till Vara Frank

Baksida till Vara Frank

3 Kommentarer
  1. Kitt Tell
    Kitt Tell says:

    Den är kall, sa Greta. Ja sa Anton. Det är snö och den är alldeles vit. Greta skrattade, jag vill ha mer sådant kallt. ”Jag springer ut och hämtar mer snö,” sa Anton. Nu kom de andra syskonen in, Karl och Oskar och storasyster Alma. Greta fick sin andra snöboll.” Pussa på den,” sa Oskar

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − ett =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>