tips

Är du Litteratursalongens nya krönikör?

Litteratursalongens tilltänkta söndagskrönikör har tyvärr fått lämna återbud vilket innebär att platsen för tillfället är vakant. Om du är intresserad av att bli Litteratursalongens krönikör kan du skicka in din intresseanmälan här. Rubricera mailet med ”Krönikör”. Men innan du gör det bör du kontrollera att följande beskrivning passar in på dig (eller kommer göra det i framtiden):

 

Du är en litteraturälskande ordkonstnär med pennan i högsta hugg. Ingen litterär trend passerar dig ignorerad och okommenterad. Du rör dig lätt mellan högt och lågt, drar dig inte för att jämföra E. L. James med Anaïs Nin eller Chewbacca med Jan Guillou. Du är villig att gräva ner dig i en enskild detalj och upphöja den till allmängiltighet men också ifrågasätta allmängiltiga slutsatser i olika debatter i den mediala världen. Du gillar att spana trender och lägga din penna i blöt där du anser att din åsikt är nödvändig för att höja kvaliteten på diskussionen.

Kort sagt: Det enda som krävs av dig är att du älskar litteratur och vill och kan skriva om det i en krönika varannan söndag.

 

Om du fortfarande är intresserad skicka ett mail och berätta om dig själv och varför du tror att detta högklassiga och förhoppningsvis intellektuellt stimulerande uppdrag skulle passa dig. Alla är välkomna med sin intresseanmälan Skicka den senast söndagen den 23 augusti 2015.

 

 

Förväntansfullt,

Magnus Lindström

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>