litt

Allt blir inte som man tänkt sig

För drygt två månader sedan vann Bengt Andersson Litteratursalongens sommartävling där priset var en författarcoach i sex månader och en egen hemsida. Tyvärr har inte Bengt kunnat fullfölja sin del av avtalet på grund av personliga skäl, vilket har föranlett mig att kontakta den person jag hade väldigt svårt att välja bort när alla tävlingsbidrag kommit in och det endast återstod att utse en vinnare. Därför är det hög tid att presentera Åsa Ringdahl som ”ny” vinnare av Litteratursalongens författarcoachtävling.

 

Åsa Ringdahl påbörjar nu arbetet med att bygga sin sida med Raw Designs webbyrå och kommer presentera sig själv när detta är klart. Förhoppningsvis inom en väldigt snar framtid.

 

Snart påbörjar hon resan mot det stora målet, förlagskontrakt, och du kan följa med på hennes resa. Kommer Åsa lyckas? För att vara säker på att inte missa lanseringen av hennes sida och första blogginlägg, få dina uppdateringar här.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>